מטיילים מספרים על הטיולים הקודמים
רנטה כותבת
גילי
רוצה להגיד תודה !
תודה על טיול מדהים באחד המקומות אם לא "ה"
עתיקים וקדושים בעולם – סיני המהממת.
על טיול קסום שעלה מעבר לכל הציפיות.
על ההרים המטורפים שספוגים בקדושה ומהדהדים אותה מכל עבר…
על החופים המדהימים שהלב והנשמה לא יכולים להישאר סגורים מולם. על יופי ורוח שלא רואים בעולם "המערבי".
תודה על הארגון, הגמישות, הזמינות והמקום לפנות אליך בכל צורך.
ועל המרחב שנפתח דרכך שמאפשר גם בלי מילים
לטיול, ולכל רגע בו להיות שער למסע של התפתחות פנימית.
בהמון הערכה ואסירות תודה.
רנטה.
עינת שחר כותבת על הטיול להר-הגבוה בסיני:
"יצאתי לטיול עם גילי ששון, להר הגבוה, החוויה הייתה עצומה ועדיין מחלחלת בגוף.
לגיל יש ידע רב שהוא הביא עמו לטיול, בהיסטוריה, בגאולוגיה, וכמובן בהיכרות עם הבדואים המקומיים, אורחות חייהם וסיפורם. לא הפסקתי לשבוע מכל הידע שלו.
בנוסף הוא הביא עמו רגישות רבה. הוא "תפר" לנו טיול שהתאים בדיוק לכושר ולרצונות שלנו. הטיול מאד מגוון, עם טיפוס על הרים, טבילה במים, מפגשים מרגשים עם הבדואים ולינה בבוסתנים קסומים שנבחרו בקפידה. גיל דאג לכל צרכנו מאלף עד תו, כמו אבא טוב, מבין ומתחשב.
לא יכולתי לבקש יותר…מחכה כבר לטיול הבא…לאן שלא יהיה…"
גאיה ליטל משתפת:
.
ההגשמה
שמי גאיה ליטל והגעתי סוף סוף לסיני. כל מי שמכיר אותי אמר לי, את, את חייבת!. לחצתי לייק על תמונה שבה אמרתי לעצמי שאני אהיה. בתמונה הופיעה "גלת-אל-אזרק", בריכה מדהימה ביופיה, ואני, כמו אני חייבת להיות בה. מממממ לא חייבת, רוצה.
אז נוצר קשר, תחילתה של תקשורת להגשמה. גיל אמר לי שיוצא טיול ואני אמרתי "סטנלי שוואי" (רק רגע) נראה איך אני לקראת זה. לאורך כל תקופת ההתקשרות ביני לבין גיל הוא היה מכיל, אכפתי, דואג, סובלני וסבלני, ופרס בפני את כל המידע שהייתי צריכה.
אז הגעתי. הגשמתי.
רציתי לגלת-אל-אזרק והגשמתי !.
.
.
עם ההגשמה הגיעו עוד נדבכים שהעניקו למסע ההגשמה לגעת ברבדים שלא האמנתי בהם בתחילה, איך גיל אמר, "זמן סיני".
אחחח סיני, סיני, איזה טובה היא!. איזה אנשים !. נהניתי, היה לי טוב וכיף. הכרתי אנשים מדהימים, הכרתי בדואים קסומים, היה לי טוב וכיף להיות בהגשמה למסעי הראשון ובהחלט לא האחרון בסיני !.
אחתום במילות תודה בראש ובראשונה לגיל שהיה מתווך לכל זאת. למטיילות המדהימות שהיו עמי ולדליל מוחמד שהיה לי לאח.
ת-ו-ד-ה ס-י-נ-י
אביטל בנשלום משתפת:
מזרח סיני
5 ימים קסומים במרחבים שיכולים להיות רק בסיני.
אצלנו במשפחה נהוג לומר,
כשמגיעים למקום כל כך יפה ומיוחד:
"וואוו, זה יפה כמו סיני".
אז הפעם זכינו לראות את המקור
מרחבי אבן החול והגרניט של מזרח חצי האי המופלא
תודה לגילי ששון ולקבוצה המופלאה שטיולנו איתה.